Ambrus Tamás vagyok, 1988 október 27-én születtem Zalaegerszegen.

A zene iránti érdeklődésem már kis koromban kezdődött, amikor Karácsonyra kaptam egy szintetizátort. Később a suliban az énekkar tagja voltam, szabad időmben is gyakran dalra fakadtam és akkor határoztam úgy, hogy megpróbálkozom a zeneszolgáltatással.

Az elindulás volt a legnehezebb, mert nem volt megfelelő felszerelésem. 2 db Videoton hangfallal kezdtem, mindig bérelnem kellett keverőt, erősítőt. Miután sikerült vennem egy mikrofont, azt is ellopták! Legyen boldog vele az illető! :)

Mára már saját korszerű felszerelésem van, amire büszke is vagyok, mert a saját pénzemből vettem. Tudásomat is folyamatosan bővítem (zene tanár, stb.).

Aztán indultak a bulik, olvashatod a bemutatkozás menüpont alatt! :) Először csak házibulikban szerepeltem, később idősebb, tapasztaltabb zenészek segítségével kisebb-nagyobb bulikban is zenéltem, ma pedig már egyedül is képes vagyok élvezhető, hangulatos bulit csinálni.

A technikai, szervezési és a szállítási feladatokat én végzem. Számomra a zeneszolgáltatás nem munka: a zene az életem. Nincs annál felemelőbb érzés, mint amikor emberek tömegei élvezik azt a stílust, ritmust, amelyeket mi adunk Nekik.

Szabad időmben szeretek kirándulni, autózni. Emellett van egy családi vállalkozásunk, amibe bedolgozom.

Megosztás:
  • Iwiw
  • Facebook
  • Twitter
  • MySpace
  • Google Bookmarks