Lakodalom:

Esküvőtökön boldog, mosolygós embereket szeretnétek látni, akik hajnalig jól érzik magukat? Szeretnétek, hogy vendégeitek soha ne felejtsék el az esküvőtöket? Mi vállaljuk a jó hangulathoz elengedhetetlen zenei szolgáltatást, a hangulatos megvilágítást, és az igény szerinti zenei összeválogatást. A jó hangulat ezek után már csak a násznépen múlik.:) Hívjatok minket és ígérjük, akkorát mulatunk, hogy amíg élünk nem felejtjük el!
(Kérésre több főből álló (3-4 fő, két billentyű) zenekar is összeállítható.)

Falunapok, szabadtéri rendezvények:

Teljes hangtechnika, fénytechnika igény szerint.

Iskolai rendezvények:

Suli-buli, iskolabál, szalagavató bál, karácsonyi koncert, ünnepély, iskolanap.

Lemezlovas közvetítés:

Mindenféle stílusban, pl.: Emtec Team – Dj. Erko, Dj. Slate, stb.

Hangosítás:

Konferenciák, előadások, iskolai rendezvények hangosítása. Vállaljuk technikailag jól felkészült technikusi csapattal konferenciák, bemutatók, koncertek, rendezvények, diszkók, stb. hangosítását.

Bérbeadás, helyszínre szállítás:

Lehetőség van hang-, fény- és látványtechnikai berendezések alkalmi és tartós bérlésére. Teljes rendszerek, illetve tartós bérlet esetén lehetőség van egyedi árak kialakítására. A bérelt eszközöket kérésre a helyszínre oda és vissza szállítjuk, illetve telepítjük majd bontjuk őket.

Házibuli:

Születésnapok, házavató bulik, egyéb rendezvények. Neked, vagy gyermekednek bulija lesz, de nincs mivel hangosítani? (apuci hifijét nem kéne kinyírni) És valami hangulatos lámpa, fény is kéne? :)

Most légy TE a sztár! – Karaoke:

Hogy mi is az a karaoke? Bizonyára már Te is jól ismered ezt a manapság igen elterjedt szórakozási formát. A karaoke nem más, mint a közönség megénekeltetése az erre alkalmas zenei és képi alapok segítségével. Különleges rendezvények lebonyolítása sem okoz gondot, ezeket nagyobb szolgáltató partnereink együttműködésével valósítjuk meg.

Megosztás:
  • Iwiw
  • Facebook
  • Twitter
  • MySpace
  • Google Bookmarks